איך מבטלים את המנוי ל +Moovit?
ניתן לבטל את המנוי ל +Moovit באמצעות חנות האפליקציות בכל עת.
אנדרואיד: Google Play > סמל הפרופיל > תשלומים ומינויים > מינויים > Moovit > ביטול המינוי
אייפון: הגדרות > השם שלך > מינויים > Moovit > ביטול המינוי
מינוי יישאר פעיל עד סוף תקופת החיוב הנוכחית. לאחר מכן הוא לא יתחדש ולא יתבצע חיוב נוסף
עברתי להשתמש במכשיר חדש - איך ניתן לשחזר את המנוי שלי ל +Moovit?
המנוי שלך מנוהל דרך חנות האפליקציות ולכן, במידה והתחברת לחשבון שלך - המנוי כבר מקושר למכשירך.
יש לבצע את אותם הצעדים כפי שביצעת בהצטרפות למנוי: כניסה לתפריט (לחיצה על 3 הקווים בצדו הימני העליון של המסך) > בחירה ב"גרסה ללא פרסומות" > "שחזור רכישה". פעולה זו תשחזר את אותה תוכנית מנוי שבחרת בעת ההרשמה הראשונית.
האם אפשר להעביר את המנוי ממכשיר אנדרואיד לאייפון או להפך?
המנוי שלך מקושר לחשבון Google Play או ל-App Store ולכן לא ניתן להעביר אותו בין מכשירים עם מערכות הפעלה שונות.
כדי להשתמש במנוי +Moovit במכשיר החדש יש לבטל את המנוי המקורי ולאחר מכן להירשם מחדש במערכת ההפעלה החדשה. חשוב: החיובים על המנוי הישן ימשיכו לרדת עד תום מחזור החיוב המקורי, וניתן יהיה ליהנות מכל הפיצ'רים של +Moovit בו.
האם מחיקת חשבון ה-Moovit שלי גם מבטלת את מנוי ה +Moovit שרכשתי?
לא. על מנת לבטל את המנוי שלך ל +Moovit, יש לבצע את הצעדים המוזכרים לעיל דרך חנות האפליקציות.